Arrosto con contorno di castagne e patate

Arrosto con contorno di castagne e patate

3.7 18 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
6 porzioni

Składniki

Cottura patate e castagne
  • 750 g di acqua
  • 800 g di patate novelle rosse, con la buccia
  • 450 g di castagne
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 rametti di rosmarino fresco
  • 2 spicchi di aglio
Terminare la preparazione
  • 1000 g di lonza di maiale (pezzo intero)
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 10 g olio extravergine di oliva
  • 330 g di birra chiara

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 529.6 mg
Białko 39 g
Kalorie 2267 kJ / 541.8 kcal
Tłuszcz 23.9 g
Błonnik 5.7 g
Tłuszcz nasycony 9.8 g
Węglowodany 42.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...