Arrosto con contorno di castagne e patate

Arrosto con contorno di castagne e patate

3.9 15 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
6 porzioni

Składniki

Cottura patate e castagne
  • di acqua
    750 g
  • di patate novelle rosse, con la buccia
    800 g
  • di castagne
    450 g
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di sale
    2 pizzichi
  • di rosmarino fresco
    2 rametti
  • spicchi di aglio
    2
Terminare la preparazione
  • di lonza di maiale (pezzo intero)
    1000 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di olio extravergine di oliva
    10 g
  • di birra chiara
    330 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 541.8 kcal / 2267 kJ
Białko 39 g
Tłuszcz 23.9 g
Węglowodany 42.3 g
Błonnik 5.7 g
Tłuszcz nasycony 9.8 g
Sód 529.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...