Urządzenia i Akcesoria
Rye Kaiser rolls
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 26 godz. 30 min
8 pieces
Składniki
Poolish
-
water100 g
-
dried instant yeast1 pinch
-
baker's flour70 g
-
rye flour30 g
Dough
-
water200 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour plus extra to dust300 g
-
rye flour100 g
-
unsalted butter20 g
-
sea salt2 tsp
-
barley malt powder (see Tip)3 tsp
-
molasses2 tsp
-
extra virgin olive oil to grease
-
milk to brush
-
caraway seeds to sprinkle (optional)
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
476.2 mg
Białko
7.8 g
Kalorie
1053.8 kJ /
251.9 kcal
Tłuszcz
3.2 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
47.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked Salmon Sushi Cups
30min
Wholemeal Tacos with Pulled Pork in Stout
4h 55min
Mac and Cheese (TM7)
20min
Broccoli and Bacon Tarts
45min
Roasted Chicken with Vegetables
Nessuna valutazione
Gluten Free Spiralized Raw Apple Tarts
Nessuna valutazione
Whipped Kahlua® coffee
5min
Winter Citrus and Beet Salad
20min
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
13h 10min
Sourdough potato bread
5h
Traditional mint tea
25min
Caramel peach brioche
2h 15min