Urządzenia i Akcesoria
Rye Kaiser rolls
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 26 godz. 30 min
8 pieces
Składniki
Poolish
-
water100 g
-
dried instant yeast1 pinch
-
baker's flour70 g
-
rye flour30 g
Dough
-
water200 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour plus extra to dust300 g
-
rye flour100 g
-
unsalted butter20 g
-
sea salt2 tsp
-
barley malt powder (see Tip)3 tsp
-
molasses2 tsp
-
extra virgin olive oil to grease
-
milk to brush
-
caraway seeds to sprinkle (optional)
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
476.2 mg
Białko
7.8 g
Kalorie
1053.8 kJ /
251.9 kcal
Tłuszcz
3.2 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
47.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smoked Salmon and Vegetable Egg Muffins
Keine Bewertungen
Brownie Brittle
40 Min
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
1 Std. 15 Min
Geode Cake
4 Std.
Mini triple layer bundts
35 Min
Sufganiyot
2 Std. 30 Min
Blueberry jam
35 Min
Miso Butterscotch Milkshake
20 Min
Homemade sausages
1 Std. 40 Min
Almond and Seed Crackers
45 Min
Kaiser rolls filled with cheesy chicken filling
40 Min
Spanish Tortilla
1 Std.