
Urządzenia i Akcesoria
Rye Kaiser rolls
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 26 godz. 30 min
8 pieces
Składniki
Poolish
-
water100 g
-
dried instant yeast1 pinch
-
baker's flour70 g
-
rye flour30 g
Dough
-
water200 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour plus extra to dust300 g
-
rye flour100 g
-
unsalted butter20 g
-
sea salt2 tsp
-
barley malt powder (see Tip)3 tsp
-
molasses2 tsp
-
extra virgin olive oil to grease
-
milk to brush
-
caraway seeds to sprinkle (optional)
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
251.9 kcal /
1053.8 kJ
Białko
7.8 g
Tłuszcz
3.2 g
Węglowodany
47.7 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Sód
476.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Strawberry Tiramisu
Brak ocen
Sourdough Baguettes
15 godz.
Sufganiyot
2 godz. 30 min
Challah
3 godz. 10 min
Ciabatta olive sticks
2 godz. 5 min
Light blue coloured eggs
Brak ocen
Karpatka
10 godz.
Wholegrain hamburger buns
2 godz. 50 min
Orange Julius
Brak ocen
Brioche
8 godz.
Rustic Sourdough Bread
28 godz. 10 min
Rye Bread
6 godz. 5 min