Urządzenia i Akcesoria
Traditional Kaiser rolls
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 26 godz. 35 min
8 pieces
Składniki
Poolish
-
water100 g
-
dried instant yeast1 pinch
-
baker's flour100 g
Dough
-
water200 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour plus extra to dust400 g
-
unsalted butter20 g
-
sea salt2 tsp
-
barley malt powder (see Tips)3 tsp
-
extra virgin olive oil to grease
-
milk to brush
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
475.5 mg
Białko
8 g
Kalorie
1040.7 kJ /
248.7 kcal
Tłuszcz
3.2 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
46 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Craquelin choux puffs with raspberry and white chocolate filling
26 godz. 30 min
Pizza in Bianco
1 godz. 20 min
Crumbs chocolate chip cookies
1 godz. 10 min
Steamed mocha scrolls XXL
50 min
Walnut and coffee cream muffin
55 min
Chocolate chip and pistachio cream cookies
1 godz.
Edna's lemon curd teacake
40 min
Baguettes
3 godz. 45 min
Soft Chinese bread rolls
1 godz. 20 min
Ham and cheese cruffins
3 godz.
Cheeseburger focaccia
2 godz. 15 min
Cheese and bacon rolls
2 godz.