Urządzenia i Akcesoria
Traditional Kaiser rolls
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 26 godz. 35 min
8 pieces
Składniki
Poolish
-
water100 g
-
dried instant yeast1 pinch
-
baker's flour100 g
Dough
-
water200 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour plus extra to dust400 g
-
unsalted butter20 g
-
sea salt2 tsp
-
barley malt powder (see Tips)3 tsp
-
extra virgin olive oil to grease
-
milk to brush
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
475.5 mg
Białko
8 g
Kalorie
1040.7 kJ /
248.7 kcal
Tłuszcz
3.2 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
46 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Macadamia chocolate cookies
45 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Pear and ginger paste
26 godz. 25 min
Chocolate Babka
3 godz.
Melting moments with strawberry cream
45 min
Chocolate mousse tart with pistachio paste
4 godz. 45 min
Steamed mocha scrolls XXL
50 min
Burnt orange marmalade
14 godz. 20 min
Cheeseburger focaccia
2 godz. 15 min
Mini herb and garlic pull apart bread
1 godz. 35 min
Portuguese bread
3 godz. 30 min
Cheese and bacon rolls
2 godz.