Brunch bread

Brunch bread

4.6 186 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 portions

Składniki

  • warm water
    280 g
  • dried instant yeast
    2 tsp
  • olive oil
    20 g
  • salt
    2 tsp
  • baker's flour
    500 g
  • fresh baby spinach leaves
    30 g
  • grated cheddar cheese
    100 g
  • bocconcini
    100 g
  • sun-dried tomatoes
    30 g
  • bacon slices (cured) or ham
    50 g
  • egg beaten
    1
  • sesame seeds for sprinkling

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 361.5 kcal / 1518.4 kJ
Białko 15.6 g
Tłuszcz 11.5 g
Węglowodany 46.6 g
Błonnik 3.4 g
Tłuszcz nasycony 5.1 g
Sód 829.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...