Urządzenia i Akcesoria
Brunch bread
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 portions
Składniki
-
warm water280 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
olive oil20 g
-
salt2 tsp
-
baker's flour500 g
-
fresh baby spinach leaves30 g
-
grated cheddar cheese100 g
-
bocconcini100 g
-
sun-dried tomatoes30 g
-
bacon slices (cured) or ham50 g
-
egg beaten1
-
sesame seeds for sprinkling
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
829.5 mg
Białko
15.6 g
Kalorie
1518.4 kJ /
361.5 kcal
Tłuszcz
11.5 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
5.1 g
Węglowodany
46.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Family chicken galette
1 godz. 55 min
Sultana, apple and custard pastries
2 godz. 40 min
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35 min
Pull-apart sunshine bread
40 min
Mini strawberry mousse flower tarts
4 godz. 45 min
Brazilian cheese puffs
20 min
Soft butter rolls
1 godz. 50 min
Mini cheese scones with savoury butter
30 min
Spiced cherry brioche wreath
2 godz. 20 min
Hazelnut chocolate brioche
2 godz.
Three cheese spinach scrolls
2 godz. 15 min