Brunch bread
TM6 TM5 TM31

Brunch bread

4.7 (183 oceny)

Składniki

  • 280 g warm water
  • 2 tsp dried instant yeast
  • 20 g olive oil
  • 2 tsp salt
  • 500 g baker's flour
  • 30 g fresh baby spinach leaves
  • 100 g grated cheddar cheese
  • 100 g bocconcini
  • 30 g sun-dried tomatoes
  • 50 g bacon slices (cured) or ham
  • 1 egg, beaten
  • sesame seeds, for sprinkling

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1518.4 kJ / 361.5 kcal
Białko
15.6 g
Węglowodany
46.6 g
Tłuszcz
11.5 g
Tłuszcz nasycony
5.1 g
Błonnik
3.4 g
Sód
829.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy