Urządzenia i Akcesoria
Macadamia and Parmesan biscuits
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
24 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)70 g
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only2 sprigs
-
roasted salted macadamia nuts70 g
-
butter softened50 g
-
plain flour plus extra for dusting100 g
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
59.8 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
264.7 kJ /
63 kcal
Tłuszcz
4.8 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
3.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom croustade
1 godz. 35 min
Tomato ketchup
1 godz. 25 min
Minestrone
40 min
Cream of tomato soup
25 min
Black forest pudding
1 godz. 15 min
Chocolate custard mille feuille
8 godz. 15 min
Quick fruit sponge
35 min
Iced puff pastry
40 min
Apple and ginger paste
6 godz. 15 min
Savoury herb baked ricotta
2 godz. 40 min
Sour cream pastry
25 min
Passionfruit and macadamia truffles
3 godz. 30 min