Urządzenia i Akcesoria
Macadamia and Parmesan biscuits
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
24 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)70 g
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only2 sprigs
-
roasted salted macadamia nuts70 g
-
butter softened50 g
-
plain flour plus extra for dusting100 g
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
59.8 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
264.7 kJ /
63 kcal
Tłuszcz
4.8 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
3.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brioche
5 godz.
Hot cross buns
1 godz. 40 min
Buttermilk bread
2 godz.
Mayonnaise
5 min
Vegan macadamia cheese ball
56 godz. 55 min
Gougère puffs with salmon mousse
25 godz. 35 min
Brandy cream
15 min
Steamed chocolate and prune puddings
1 godz. 30 min
Cheesy biscuits
1 godz. 25 min
Mini cheese scones with savoury butter
30 min
Walnut and blue cheese shortbread
1 godz. 20 min
Basic bread
1 godz. 35 min