Macadamia and Parmesan biscuits

Macadamia and Parmesan biscuits

4.0 37 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
24 portions

Składniki

  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    70 g
  • fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
    2 sprigs
  • roasted salted macadamia nuts
    70 g
  • butter softened
    50 g
  • plain flour plus extra for dusting
    100 g
  • ground black pepper to taste
    ⅛ tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 59.8 mg
Białko 1.7 g
Kalorie 264.7 kJ / 63 kcal
Tłuszcz 4.8 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 1.9 g
Węglowodany 3.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...