Cheese and bacon cob loaf

Cheese and bacon cob loaf

4.7 131 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 portions

Składniki

  • cob loaf (20 cm)
    1
  • vintage cheddar cheese cut into cubes (3 cm)
    200 g
  • spring onion/shallot (approx.15 g), trimmed and cut into halves
    1
  • rindless bacon rashers trimmed and cut into pieces
    200 g
  • olive oil
    20 g
  • cream cheese softened and cut into pieces
    250 g
  • sour cream
    250 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 568 kcal / 2386 kJ
Białko 25 g
Tłuszcz 38 g
Węglowodany 32 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 21.8 g
Sód 1100.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...