Cheese and bacon cob loaf
TM6 TM5 TM31

Cheese and bacon cob loaf

4.7 (119 ocen)

Składniki

  • 1 cob loaf (20 cm)
  • 200 g vintage cheddar cheese, cut into cubes (3 cm)
  • 1 spring onion/shallot (approx.15 g), trimmed and cut into halves
  • 200 g rindless bacon rashers, trimmed and cut into pieces
  • 20 g olive oil
  • 250 g cream cheese, softened and cut into pieces
  • 250 g sour cream

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2386 kJ / 568 kcal
Białko
25 g
Węglowodany
32 g
Tłuszcz
38 g
Tłuszcz nasycony
21.8 g
Błonnik
1.8 g
Sód
1100.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy