
Urządzenia i Akcesoria
Cheese and bacon cob loaf
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 portions
Składniki
-
cob loaf (20 cm)1
-
vintage cheddar cheese cut into cubes (3 cm)200 g
-
spring onion/shallot (approx.15 g), trimmed and cut into halves1
-
rindless bacon rashers trimmed and cut into pieces200 g
-
olive oil20 g
-
cream cheese softened and cut into pieces250 g
-
sour cream250 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
568 kcal /
2386 kJ
Białko
25 g
Tłuszcz
38 g
Węglowodany
32 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
21.8 g
Sód
1100.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Creamy honey mustard chicken
1 godz.
Zucchini slice
45 min
Salted caramel slice
2 godz. 30 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Vanilla slice
26 godz. 5 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Apricot chicken risotto
30 min
Tuna mornay
45 min
Wagon wheel slice
2 godz. 40 min
Corned beef with mustard sauce
1 godz. 30 min
ANZAC slice
1 godz. 40 min
Pikelets
35 min