Urządzenia i Akcesoria
Pizza log
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
4 portions
Składniki
Dough
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing20 g
-
lukewarm water110 g
-
sugar½ tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
baker's flour plus extra for dusting200 g
-
salt½ tsp
Tomato and mozzarella filling
-
garlic clove1
-
tomato cut into quarters and deseeded1
-
tomato paste50 g
-
dried oregano1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
mozzarella cut into pieces (3 cm)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
901.5 mg
Białko
17.9 g
Kalorie
1812 kJ /
431.4 kcal
Tłuszcz
21.8 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Węglowodany
38.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Damper with golden syrup butter
40 min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 min
Chocolate chip muffins
40 min
Pizza dough
1 godz.
Pull-apart sunshine bread
40 min
Soft cinnamon doughnuts
50 min
Chooky rice
45 min
Little lasagne cups
2 godz. 50 min
Aussie potato salad
1 godz. 30 min
Three cheese spinach scrolls
2 godz. 15 min
Pikelets
35 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min