Urządzenia i Akcesoria
Pizza log
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
4 portions
Składniki
Dough
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing20 g
-
lukewarm water110 g
-
sugar½ tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
baker's flour plus extra for dusting200 g
-
salt½ tsp
Tomato and mozzarella filling
-
garlic clove1
-
tomato cut into quarters and deseeded1
-
tomato paste50 g
-
dried oregano1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
mozzarella cut into pieces (3 cm)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
901.5 mg
Białko
17.9 g
Kalorie
1812 kJ /
431.4 kcal
Tłuszcz
21.8 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Węglowodany
38.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aussie potato salad
1h 30min
Sultana, apple and custard pastries
2h 40min
Pizza dough
1h
Swedish meatballs with gravy
30min
Soft cinnamon doughnuts
50min
Pretzels
1h 35min
Buttermilk corn cakes
25min
Chicken skewers and rice
40min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45min
Pizza pockets
1h 50min
Three cheese spinach scrolls
2h 15min
Easy everyday white bread
5h 35min