Urządzenia i Akcesoria
Surówka z krojonymi warzywami i kiszoną kapustą
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 porcje
Składniki
-
100 g kapusty kiszonej odsączonej
-
200 g marchewki z odciętymi końcówkami
-
200 g czerwonej papryki bez gniazd nasiennych, pokrojonej na 4-5 kawałków
-
100 g czerwonej cebuli przekrojonej pionowo na pół
-
100 g jarmużu tylko liście, pokrojonego na kawałki, bez twardych części
-
3 łyżki migdałów, w płatkach
-
3 łyżki nasion chia
-
30 g octu jabłkowego
-
20 g syropu z agawy20 g syropu klonowego
-
30 g oliwy z oliwek
-
½ łyżeczki soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
505.4 mg
Białko
5.4 g
Kalorie
946.4 kJ /
226.2 kcal
Tłuszcz
14.1 g
Błonnik
8.5 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zupa z brokułów i edamame z gorgozolą; Łosoś z warzywami i sosem koperkowym
1 godz. 45 min
Kanapki rainbow (TM6, TM7)
40 min
Sałatka ze spiralizowanych jabłek z cytrusowym dressingiem (TM5)
15 min
Sałatka z marchewki i jabłek z serem feta i orzechami (TM6, TM7)
15 min
Pieczony łosoś ze spiralizowaną cukinią (TM6, TM7)
30 min
Sałatka ze spiralizowanych jabłek z cytrusowym dressingiem (TM6, TM7)
15 min
Pełnoziarniste tacos z szarpaną wieprzowiną w sosie piwnym
4 godz. 55 min
Sałatka brokułowa z pesto z rukoli
30 min
Chrupiący ser feta z sałatką z czerwonej kapusty i jabłka
30 min
Wrapy z łososiem i jajkiem
45 min
Gyros z kurczaka z sosem tzatziki
30 min
Zupa brokułowa z prażonymi migdałami
25 min