Mus czekoladowy z kawą zbożową i truskawkami (bez laktozy)

Mus czekoladowy z kawą zbożową i truskawkami (bez laktozy)

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
3 porcje

Składniki

  • 75 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki
  • 25 g cukru
  • 4 łyżeczki kawy zbożowej, rozpuszczalnej Inka® Klasyczna
  • 60 g napoju roślinnego dowolnego, Inka®
  • 1 puszka mleczka kokosowego (400 g), mocno schłodzonego (patrz wskazówka)
  • truskawki, świeże przekrojone na pół, do podania

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porcję

Sód 24.8 mg
Białko 6 g
Kalorie 1993 kJ / 476.3 kcal
Tłuszcz 30.5 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 25.8 g
Węglowodany 30.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...