Urządzenia i Akcesoria
Mus czekoladowy z kawą zbożową i truskawkami (bez laktozy)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
3 porcje
Składniki
-
75 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki
-
25 g cukru
-
4 łyżeczki kawy zbożowej, rozpuszczalnej Inka® Klasyczna
-
60 g napoju roślinnego dowolnego, Inka®
-
1 puszka mleczka kokosowego (400 g), mocno schłodzonego (patrz wskazówka)
-
truskawki, świeże przekrojone na pół, do podania
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
24.8 mg
Białko
6 g
Kalorie
1993 kJ /
476.3 kcal
Tłuszcz
30.5 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
25.8 g
Węglowodany
30.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PRZEPIS NA UDANE WAKACJE
13 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Jadalny ogródek warzywny
15 min
Deser jagodowy w słoiczkach
3 godz. 30 min
Lody kokosowe
6 godz. 30 min
Lody o smaku sernika z jagodami
13 godz.
Deser lodowy z kawałkami ciastek
6 godz. 30 min
Deser śliwka w czekoladzie
2 godz. 30 min
Szarlotka w pucharkach
2 godz.
Eklerki pistacjowe
4 godz.
Pudding chia z mango i malinami
4 godz. 10 min
Deser z ciasteczkami korzennymi
2 godz. 15 min
Mini serniczki Czarny Las (bez pieczenia)
4 godz.
Ciasteczka z białą czekoladą i orzechami macadamia
45 min