Urządzenia i Akcesoria
Oliwa tymiankowa i ocet malinowy
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 672 godz.
2 butelki
Składniki
Oliwa tymiankowa
-
1 łyżeczka tymianku, suszonego2 - 4 gałązki tymianku, świeżego
-
2 ząbki czosnku
-
2 kawałki skórki z cytryny ekologicznej, bez białych błonek (albedo), ok. 5 x 1 cm
-
10 ziaren pieprzu czerwonego
-
400 g oliwy z oliwek
Ocet malinowy
-
250 g malin, mrożonych, uprzednio rozmrożonych250 g malin, świeżych
-
60 g cukru
-
400 g białego octu winnego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 2 butelki
Sód
21.2 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
16700.8 kJ /
3991.6 kcal
Tłuszcz
397.9 g
Błonnik
18 g
Tłuszcz nasycony
61.7 g
Węglowodany
95 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kolorowe wrapy z krojonymi warzywami (TM7, TM6, TM5)
35min
Dyniowa Chai Latte
20min
Fasolka szparagowa z gremolatą
35min
Syrop waniliowy
30min
Wrapy z hummusem i rumienionymi warzywami
35min
Chrupiący placek ze spiralizowanymi warzywami i serem halloumi (TM6, TM7)
1h 10min
Zapiekane bakłażany z sosem pomidorowym i serem feta
45min
Kombucha
192h 30min
Krem pomarańczowy z białej czekolady i pistacji
45min
Mini zielone shakshuki
45min
Spaghetti aglio e olio (TM7)
35min
Makaron ze szpinakiem w kremowym sosie migdałowym (TM7)
35min