Urządzenia i Akcesoria
Roasted Potato Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portion
Składniki
-
new potatoes quartered1360 g
-
vegetable oil60 g
-
salt divided1 ½ teaspoon
-
black pepper, ground plus 1 pinch¼ teaspoon
-
red onion115 g
-
celery in pieces (2 in.)85 g
-
parsley, fresh leaves only5 sprig
-
dill, fresh leaves only, plus extra to garnish2 sprig
-
plain yogurt140 g
-
mayonnaise60 g
-
30 g pickle relish, sweetpickle relish, dill30 g
-
cider vinegar15 g
-
Dijon mustard1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
566 mg
Białko
4 g
Kalorie
1059 kJ /
253 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Summer BBQ
13 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Peach Glazed Ham
1 godz. 15 min
Easy Beefy Mac and Cheese
20 min
Chicken, Broccoli, and Cheddar Rice
50 min
Pad Thai
1 godz.
Three Egg French Omelet
30 min
Vegan Apple and Nut Crumble with Rum Raisins
Brak ocen
Baked Spiralized Apples
1 godz. 5 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40 min
Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes
45 min
Stir-fried Carrot Sticks (400 g)
20 min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3 godz. 35 min