Urządzenia i Akcesoria
Vegetarian Summer Rolls (TM5)
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
rice vermicelli70 g
-
water500 g
-
vegetable oil1 tsp
-
carrot80 g
-
red pepper cut in 2 wedges80 g
-
red radishes50 g
-
red cabbage thickest part of the core removed, in 1 wedge that fits in feeder100 g
Chilli Sauce
-
water90 g
-
harissa pasteKorean chilli paste (gochujang)30 g
-
soy sauce90 g
-
caster sugar30 g
Finalisation
-
spring roll rice paper (Ø 22 cm)8 sheets
-
water, warm for softening rice paper
-
green lettuce leaves (approx.10 cm x 15 cm)8
-
fresh beansprouts50 g
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped8 sprigs
-
fresh mint leaves only, roughly chopped8 sprigs
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1700 mg
Białko
8 g
Kalorie
957 kJ /
229 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
6.7 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wholemeal Tacos with Pulled Pork in Stout
4 godz. 55 min
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
1 godz.
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Garlic and Olive Conchiglie
25 min
Bulgar and Red Lentil Soup
1 godz.
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
30 min
Bento with Pandas
1 godz.
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45 min
Spanish King's Cake- Miniroscón de Reyes
3 godz.
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 godz. 45 min
Roast Chicken with Vegetables
1 godz. 10 min