Urządzenia i Akcesoria
Vegetarian Summer Rolls (TM5)
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
rice vermicelli70 g
-
water500 g
-
vegetable oil1 tsp
-
carrot80 g
-
red pepper cut in 2 wedges80 g
-
red radishes50 g
-
red cabbage thickest part of the core removed, in 1 wedge that fits in feeder100 g
Chilli Sauce
-
water90 g
-
harissa pasteKorean chilli paste (gochujang)30 g
-
soy sauce90 g
-
caster sugar30 g
Finalisation
-
spring roll rice paper (Ø 22 cm)8 sheets
-
water, warm for softening rice paper
-
green lettuce leaves (approx.10 cm x 15 cm)8
-
fresh beansprouts50 g
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped8 sprigs
-
fresh mint leaves only, roughly chopped8 sprigs
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1700 mg
Białko
8 g
Kalorie
957 kJ /
229 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
6.7 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spicy Shrimp Salad with Curly Sliced Carrot and Cucumber
20 Min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1 Std.
Courgetti Carbonara
40 Min
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
25 Min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30 Min
Sous-vide Porcini Mushrooms with Truffle and Parmesan
30 Min
Chopped Liver
1 Std.
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 Min
Dried Scallop Fish Slice Congee
30 Min
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45 Min
Black Bean and Avocado Wrap
15 Min