Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 g ground beef, in pieces
- 2 tbsp Creole seasoning mix
- 130 g onions, cut into pieces
- 170 g green and red peppers, cut into pieces
- 1 jalapeño chilli, canned, seeded and cut into pieces
- 2 garlic clove
- 30 g olive oil
- 1275 g haricot bean, canned (approx. 3 cans), rinsed and drained
- 285 g barbecue sauce
- 115 g dark brown sugar
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1015.4 kJ / 242.7 kcal
- Białko
- 11.4 g
- Węglowodany
- 27.1 g
- Tłuszcz
- 8.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.8 g
- Błonnik
- 6.7 g
- Sód
- 772.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Antonio Bachour: Crème Fraîche Cheesecake with Strawberry Sherbet
9 Std. 35 Min
Nut bolognese
35 min
Blood Orange and Rosemary Gin Fizz
15 Min
Chicago-Style Hot Dogs
35 min
Southern Peach Cobbler
1h 15min
French Toast Waffles
30 min
Rainbow Yogurt Parfait
20 min
Yucatan Style Sopa de Lima
40 min
Cutter Beet Carpaccio
Brak ocen
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 min
Hot Dogs in a Blanket
1h 40min
Boston Clam Chowder
55 min