Urządzenia i Akcesoria
Fluffy Almond Pancakes with Blackberry Syrup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
12 pieces
Składniki
Blackberry Syrup
-
sugar4 tbsp
-
lemon thin peel only, no pith1
-
fresh blackberries plus extra to garnish12 oz
Pancakes
-
brown flaxseed4 tbsp
-
almond meal12 oz
-
sugar3 tbsp
-
baking powder1 tbsp
-
salt¾ tsp
-
large eggs3
-
water9 oz
-
oil to grease, divided4 tsp
-
unsalted butter to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
9 g
Kalorie
1067 kJ /
255 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Chocolate Cake
1 Std. 55 Min
Paleo Chocolate Cake
1 Std. 35 Min
Banana Walnut Muffins
35 Min
Cauliflower Stuffing for Hedonists (Bill Yosses)
55 Min
Coconut and Papaya Popsicles
4 Std. 10 Min
Sweet Potato Pancakes
20 Min
Veggie and Fruit Muffins
30 Min
Apple and Pear Hot Cereal
1 Std. 35 Min
Waffles
25 Min
Zucchini and Almond Pulp Bread
2 Std. 30 Min
Paleo Banana Blueberry Loaf
1 Std. 15 Min
Buckwheat Pancakes
40 Min