Urządzenia i Akcesoria
Arrabbiata Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
-
fresh tomatoes peeled and halved, seeds removed (approx. 8 med. tomatoes)28 oz
-
garlic cloves2
-
yellow onions in pieces2 oz
-
red chili pepper, sweet de-seeded1
-
extra virgin olive oil1 oz
-
5 oz pork belly, diced (¼ in.)pancetta diced (¼ in.)5 oz
-
salt to taste½ tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
268.1 mg
Białko
3.3 g
Kalorie
531.7 kJ /
127.1 kcal
Tłuszcz
10.8 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Habanero Salsa
10 min
Golden Beet Gazpacho
50 min
Fennel and Sausage with Rigatoni Pasta
40 min
Pico De Gallo
15 min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 min
Meatballs with Romesco Sauce
1 godz. 40 min
Rhubarb and Orange Blossom Jam
45 min
Chipotle Salsa
10 min
Baba Ghanoush
1 godz. 30 min
Basil Pesto (TM5 Metric)
10 min
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25 min
Tomatillo Salsa
20 min