
Urządzenia i Akcesoria
Bison Burger with Cheddar and Pickled Onions
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
3 portions
Składniki
Bison Burgers
-
bison, freshly ground (see Tip)600 g
-
garlic cloves peeled (approx. 2 large)8 g
-
onions in pieces75 g
-
egg1
-
beer golden Canadian beer or ale (see Tip)75 g
-
Worcestershire sauce1 ½ tsp
-
onion powder½ tsp
-
garlic powder½ tsp
-
dried red chili flakes½ tsp
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper to taste
-
strong cheddar cheese cut into 3 cubes135 g
Grilled Picked Onions
-
red onions peeled and trimmed150 g
-
apple cider vinegar120 g
-
sugar60 g
-
salt1 tsp
-
olive oil to grease
-
burger buns toasted, to serve3
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
674.7 kcal /
2823.1 kJ
Białko
62 g
Tłuszcz
22.3 g
Węglowodany
52.3 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
11.6 g
Sód
2213.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

O Canada
20 Przepisów
Kanada
Kanada