Urządzenia i Akcesoria
Barbecued pork ribs
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 28 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
water1500 g
-
pork ribs cut into pieces (approx. 6 ribs per piece)2000 g
-
garlic cloves2
-
barbecue sauce (see Tips)500 g
-
beer of choice120 g
-
pure maple syrup110 g
-
apple cider vinegar60 g
-
sweet paprika2 tbsp
-
ground cumin1 tbsp
-
smoked salt (see Tips)1 tsp
-
brown sugar1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2296.1 mg
Białko
79.5 g
Kalorie
7169.7 kJ /
1713.6 kcal
Tłuszcz
118.6 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
37.6 g
Węglowodany
75.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Köttbullar (Swedish Meatballs)
50 min
Lime coriander vinaigrette
10 min
Freeform bread with filling
1 godz. 35 min
Pad Thai
45 min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
Brak ocen
Sweet and spicy beef short ribs with polenta
4 godz. 25 min
Smoky tuna tartare (Sergio Perera)
30 min
Tomato relish
2 godz. 10 min
Plum sauce
55 min
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
35 min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40 min
Meatballs with chilli cheese potatoes
1 godz.