
Urządzenia i Akcesoria
Italian sandwich Rolls
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
8 portions
Składniki
-
dried instant yeast7 g
-
water plus extra to steam300 g
-
baker's flour500 g
-
salt1 tsp
-
extra virgin olive oil to grease and brush
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
228.5 kcal /
955.9 kJ
Białko
7.9 g
Tłuszcz
1.1 g
Węglowodany
45.7 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Sód
293.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
Brak ocen
Waffle cones
35 min
Mango tequila sunrise cocktail (Diabetes)
10 min
Sweet Cucumber Pickles
48 godz. 20 min
Pimento Spread
5 min
Lemon meringue tarts
25 godz. 30 min
Baguettes
3 godz. 45 min
Beer Bread
1 godz. 10 min
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14 godz.
Brioche buns baked in a cast iron pot
2 godz.
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 godz. 25 min
Melting moments with lemon cream
45 min