Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 7 g dried instant yeast
- 300 g water, plus extra to steam
- 500 g baker's flour
- 1 tsp salt
- extra virgin olive oil, to grease and brush
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 955.9 kJ / 228.5 kcal
- Białko
- 7.9 g
- Węglowodany
- 45.7 g
- Tłuszcz
- 1.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 293.9 mg
Alternatywne przepisy
Cinnamon buns
3 godz. 5 min
Pull-Apart Dinner Rolls
2 godz. 15 min
Yiayia's Pastitsio
1 Std. 40 Min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4 godz. 40 min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, TM6)
40min
Middle Eastern lamb pizza pie (TM6)
2 godz.
Brioche buns baked in a cast iron pot
2 godz.
Pizza in Bianco
1h 20min
Tandoori chicken pizza
1 Std. 30 Min
Mini rum baba bundts
2 godz.
Ham and cheese cruffins
3h