
Urządzenia i Akcesoria
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 pieces
Składniki
-
ground cayenne pepper¼ - ¾ tsp
-
cumin seeds¼ - ½ tsp
-
granulated garlic1 ¼ tsp
-
fried shallots1 ¼ tsp
-
black peppercorns¼ tsp
-
sea salt2 tsp
-
sweet paprika1 ¼ tsp
-
smoked paprika1 ¼ tsp
-
raw sugar½ tsp
-
potato oblong, 4-5 cm to fit through feeder tube (see Tip)4
-
vegetable oil to deep fry500 g
-
sauce of choice to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
287.2 kcal /
1201.6 kJ
Białko
4.9 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
40.6 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Sód
955.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Basic cheesecake
10 godz.
Honey soy tofu with steamed rice
40 min
Date and nut balls
20 min
White chocolate and raspberry crystal cookies (Paul Foreman)
1 godz. 20 min
Chunky guacamole
10 min
All in one bowl bolognese
40 min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter)
6 godz. 10 min
Poached pears on bay leaf crème anglaise and almond crumble
1 godz. 20 min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
Brak ocen
Macaroni carbonara
30 min
Creamy beef curry and rice
1 godz. 15 min
Meat feast pizza
1 godz. 30 min