Urządzenia i Akcesoria
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 pieces
Składniki
-
ground cayenne pepper¼ - ¾ tsp
-
cumin seeds¼ - ½ tsp
-
granulated garlic1 ¼ tsp
-
fried shallots1 ¼ tsp
-
black peppercorns¼ tsp
-
sea salt2 tsp
-
sweet paprika1 ¼ tsp
-
smoked paprika1 ¼ tsp
-
raw sugar½ tsp
-
potato oblong, 4-5 cm to fit through feeder tube (see Tip)4
-
vegetable oil to deep fry500 g
-
sauce of choice to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
955.9 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
1201.6 kJ /
287.2 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
40.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Little mug gingerbread houses
5 godz. 30 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Vegetable Stock Paste
Brak ocen
"Marry Me" Chicken Pasta
30 min
Mango Tequila Sunrise Cocktail (Diabetes)
10 min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 min
Chunky guacamole
10 min
Placki (Thermomix® Cutter, using modes)
35 min
Creamy chicken and broccoli pasta
30 min
Crumbs chocolate chip cookies
1 godz. 10 min
Pistachio macarons
2 godz. 30 min
Char siu pork bao
2 godz. 10 min