Raviolis de daurade au citron vert, bouillon à la citronnelle

Raviolis de daurade au citron vert, bouillon à la citronnelle

3.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • échalote
    1
  • de coriandre fraîche effeuillés et 1/2 botte pour le service
    8 brins
  • daurade levée en filets (conserver les arêtes en morceaux)
    1
  • le zeste d'un combava (voir "Conseil(s)")
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • sel
  • poivre noir moulu
  • de pâte à raviole (1 sachet - voir "Conseil(s)")
    250 g
  • oignon
    1
  • de gingembre frais
    15 g
  • tige de citronnelle fraîche fendue en deux
    1
  • d'huile de tournesol
    2 c. à soupe
  • d'eau
    1200 g
  • feuilles de combava fraîches
    2
  • oignons nouveaux émincés
    2
  • huile de piment
    4 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 462 kcal / 1934 kJ
Białko 32 g
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...