Veau aux carottes et au cerfeuil

Veau aux carottes et au cerfeuil

3.9 12 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions

Składniki

  • 1 oignon coupé en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 550 g de sauté de veau (tendrons ou jarret)
  • 300 g de vin blanc
  • 300 g d'eau
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 450 g de carottes (4), en rondelles
  • 1 bouquet de cerfeuil frais (petit bouquet)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 209.8 mg
Białko 30.3 g
Kalorie 1221.8 kJ / 292 kcal
Tłuszcz 3.9 g
Błonnik 4.9 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Węglowodany 20.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...