Veau aux carottes et au cerfeuil

Veau aux carottes et au cerfeuil

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions

Składniki

  • oignon coupé en deux
    1
  • gousse d'ail
    1
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • de sauté de veau (tendrons ou jarret)
    550 g
  • de vin blanc
    300 g
  • d'eau
    300 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de carottes (4), en rondelles
    450 g
  • de cerfeuil frais (petit bouquet)
    1 bouquet

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 292 kcal / 1221.8 kJ
Białko 30.3 g
Tłuszcz 3.9 g
Węglowodany 20.5 g
Błonnik 4.9 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Sód 209.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...