Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 550 g de sauté de veau, (tendrons ou jarret)
- 300 g de vin blanc
- 300 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 450 g de carottes (4), en rondelles
- 1 bouquet de cerfeuil frais (petit bouquet)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1221.8 kJ / 292 kcal
- Białko
- 30.3 g
- Węglowodany
- 20.5 g
- Tłuszcz
- 3.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.1 g
- Błonnik
- 4.9 g
- Sód
- 209.8 mg
Alternatywne przepisy
Curry de poulet et riz
40 min
Salade aux nectarines, stilton et noix de Grenoble, vinaigrette à la framboise
10min
Smoothie doré aux fruits
10min
Compote de pommes à la vanille
20 min
Crème de banane à la fraise
2h 50min
Shot détox carotte, orange, gingembre
10min
Porridge salé aux tomates et au basilic
20 min
Riz au lait gratiné aux pommes
1h
Far aux pruneaux
1h 5min
Boulettes de viande rôties et pommes de terre épicées
1h
Clafoutis aux pommes et amandes
1h
Velouté poireau-pomme de terre
1h