Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de chocolat noir, en morceaux
- 400 g de crème entière
- 400 g de lait entier
- 6 jaunes d'œufs
- 135 g de sucre
- 100 g de sucre de canne complet
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2518 kJ / 603 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 57 g
- Tłuszcz
- 38 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Muffins au chocolat à l’Egg poacher
40min
Tourte au séré et aux fraises
2 godz. 50 min
Biscuit roulé aux fraises et au séré
1h 30min
Chili con carne
Brak ocen
Gâteau en forme de chiffres pour les 50 ans de Thermomix®
5h
Barres au sésame
30min
Tartelettes aux fraises
1h 15min
Croquettes au jambon avec sauce béchamel rapide
9h 15min
Mousse au mocca rapide
5min
Roulade au citron
3 Std.
Mayonnaise à l'ail
10min
Pannacotta au coulis de mangue
4 Std. 15 Min