Haricots noirs rapides et épicés

Haricots noirs rapides et épicés

4.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
6 portion

Składniki

  • piment jalapeno frais Le cas échéant, la tige et les graines ont été enlevées.
    1
  • d'oignon blanc coupée en morceaux
    115 g
  • gousse d'ail
    1
  • de cumin moulu
    1 c. à thé
  • de sel selon le goût
    ¾ c. à thé
  • de poudre de chili
    ½ c. à thé
  • d'huile végétale
    15 g
  • de haricots noirs en conserve rincées et égouttées (2 boîtes de 395 g)
    2 boîte de conserve
  • de bouillon de légumes
    140 g
  • de jus de lime
    1 c. à thé

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 164.7 kcal / 689.3 kJ
Białko 9.2 g
Tłuszcz 2.9 g
Węglowodany 26.7 g
Błonnik 10.6 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Sód 504.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...