Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de chocolat blanc
- 40 g d'amandes entières, émondées
- 350 g de lait
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- 1 pincée cannelle, moulue
- Wartości odżywcze
- na 2 portions
- Kalorie
- 3772.3 kJ / 901.6 kcal
- Białko
- 25.2 g
- Węglowodany
- 73.4 g
- Tłuszcz
- 58.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 24.5 g
- Błonnik
- 4.2 g
- Sód
- 257.4 mg
Alternatywne przepisy
Truffes au moka
30min
Chutney de mangue
1h
Cassolette de crevettes et vermicelles
Brak ocen
Menu: Soupe de topinambours, saumon en croûte avec légumes au four et trifle de pain d'épices
2h 15 min.
Glace au jogourt et à la mangue
Brak ocen
Liqueur de café
40min
Poivrons farcis à la brandade de morue
12h 45min
Potée de viande de bœuf aux pommes de terre et nouilles
1 Std. 40 Min
Ayran à la menthe
5min
Mousse au chocolat noir et caramel
4 godz. 30 min
Kkwabaegi beignets torsadés
4h 10min
Soupe de légumes à l’orge perlée
1h 15min