Brownies sans gluten

4.3 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 morceau

Składniki

Farine tout usage sans gluten
  • 200 g quinoa blanc
  • 100 g graines de chia
  • 200 g fécule de maïs
  • 100 g arrow-root
Brownies
  • 175 g de sucre
  • 140 g de pépites de chocolat noir
  • 100 g beurre non salé en dés
  • 1 c. à thé de café (opcjonalnie)
  • ½ c. à thé de poudre à pâte
  • ¼ c. à thé de xanthane
  • ⅛ c. à thé sel
  • 3 œuf de gros calibre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 morceau

Sód 68.8 mg
Białko 8.2 g
Kalorie 1691.1 kJ / 404.2 kcal
Tłuszcz 17.6 g
Błonnik 6.7 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Węglowodany 54.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...