Brownies sans gluten

Brownies sans gluten

5.0 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 morceau

Składniki

Farine tout usage sans gluten
  • quinoa blanc
    200 g
  • graines de chia
    100 g
  • fécule de maïs
    200 g
  • arrow-root
    100 g
Brownies
  • de sucre
    175 g
  • de pépites de chocolat noir
    140 g
  • beurre non salé en dés
    100 g
  • de café (opcjonalnie)
    1 c. à thé
  • de poudre à pâte
    ½ c. à thé
  • de xanthane
    ¼ c. à thé
  • sel
    ⅛ c. à thé
  • œuf de gros calibre
    3

Wartości odżywcze na 1 morceau

Kalorie 404.2 kcal / 1691.1 kJ
Białko 8.2 g
Tłuszcz 17.6 g
Węglowodany 54.7 g
Błonnik 6.7 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Sód 68.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...