
Urządzenia i Akcesoria
One pot pasta crevettes, épinards et champignons
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
oignon coupé en deux1
-
d'eau700 g
-
de bouillon de légumes1 cube
-
de crème épaisse, 10% m.g.100 g
-
de parmesan râpé4 c. à café
-
de pâtes sèches, type penne320 g
-
de champignons de Paris frais en épaisses lamelles120 g
-
de mélange d'épices1 c. à café
-
de crevettes crues, décortiquées120 g
-
d'épinards frais80 g
-
du sel
-
du poivre moulu
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
428 kcal /
1804 kJ
Białko
25 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

One-Pot
13 Przepisów
Francja
Francja