One pot pasta crevettes, épinards et champignons

One pot pasta crevettes, épinards et champignons

4.3 12 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • oignon coupé en deux
    1
  • d'eau
    700 g
  • de bouillon de légumes
    1 cube
  • de crème épaisse, 10% m.g.
    100 g
  • de parmesan râpé
    4 c. à café
  • de pâtes sèches, type penne
    320 g
  • de champignons de Paris frais en épaisses lamelles
    120 g
  • de mélange d'épices
    1 c. à café
  • de crevettes crues, décortiquées
    120 g
  • d'épinards frais
    80 g
  • du sel
  • du poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 428 kcal / 1804 kJ
Białko 25 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 56 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...