Urządzenia i Akcesoria
Easy brioche
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
12 portions
Składniki
-
unsalted butter softened, plus extra for greasing80 g
-
white sugar30 g
-
milk330 g
-
dried instant yeast3 tsp
-
baker's flour plus extra for dusting650 g
-
egg1
-
salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
208.5 mg
Białko
8.1 g
Kalorie
1204.2 kJ /
286.7 kcal
Tłuszcz
8.3 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
43.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Soft butter rolls
1 godz. 50 min
Milk bread (Challah)
2 godz. 20 min
Brunch bread
1 godz. 15 min
Brioche buns with cheese
2 godz. 30 min
Buttermilk bread
2 godz.
Sultana, apple and custard scrolls
4 godz. 30 min
Sultana, apple and custard pastries
2 godz. 40 min
Brioche
5 godz.
Chocolate salted caramel petit fours
7 godz. 10 min
Kaya (coconut jam)
1 godz. 10 min
Super Soft Butter And Milk Buns
2 godz. 40 min
Herb and garlic pull-apart bread
1 godz. 35 min