Urządzenia i Akcesoria
Easy brioche
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
12 portions
Składniki
-
unsalted butter softened, plus extra for greasing80 g
-
white sugar30 g
-
milk330 g
-
dried instant yeast3 tsp
-
baker's flour plus extra for dusting650 g
-
egg1
-
salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
208.5 mg
Białko
8.1 g
Kalorie
1204.2 kJ /
286.7 kcal
Tłuszcz
8.3 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
43.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Self-raising flour
5 min
Lemon cake
2 godz.
Strawberry jam
55 min
Choux pastry
1 godz.
Tangzhong milk bread
2 godz. 45 min
Apple shortcake
1 godz. 50 min
Chocolate Swirl Buns
2 godz. 50 min
Apricot Danish slice
40 min
Cheat's sourdough
74 godz.
Milk bread (Challah)
2 godz. 20 min
Soft butter rolls
1 godz. 50 min
Buttermilk bread
2 godz.