
Urządzenia i Akcesoria
Minced Meat Cutlets (Kotlety mielone)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
8 pieces
Składniki
-
onion quartered80 g
-
rapeseed oil plus extra for frying20 g
-
white bread, slightly stale50 g
-
milk50 g
-
medium egg1
-
pork meat pieces, sinew free (e.g. shoulder), cut into 3 cm pieces, slightly frozen (see tip)500 g
-
garlic clove1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried marjoram½ - 1 tsp
-
mustard1 tsp
-
panko breadcrumbs for coating (approx. 50 g)
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
223 kcal /
932.9 kJ
Białko
12.4 g
Tłuszcz
16.9 g
Węglowodany
4.7 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Sód
231.9 mg