Urządzenia i Akcesoria
Minced Meat Cutlets (Kotlety mielone)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
8 pieces
Składniki
-
onion quartered80 g
-
rapeseed oil plus extra for frying20 g
-
white bread, slightly stale50 g
-
milk50 g
-
medium egg1
-
pork meat pieces, sinew free (e.g. shoulder), cut into 3 cm pieces, slightly frozen (see tip)500 g
-
garlic clove1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried marjoram½ - 1 tsp
-
mustard1 tsp
-
panko breadcrumbs for coating (approx. 50 g)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
231.9 mg
Białko
12.4 g
Kalorie
932.9 kJ /
223 kcal
Tłuszcz
16.9 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Węglowodany
4.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smalec (pork rillettes)
3 godz. 10 min
Sernik rosa slice
3 godz. 15 min
Spätzle with Mushroom Cream
30 min
Potato Pancakes
45 min
Faworki (crostoli)
2 godz.
Placki
40 min
Moi Moi
1 godz.
Royal Mountains Apple Pie (Szarlotka „królewskie góry”)
1 godz. 45 min
Tomato Soup (Zupa pomidorowa jak u babci)
45 min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45 min
Polish Doughnuts (Pączki)
1 godz. 20 min