Asian-style rice with eggs and vegetables
TM6 TM5 TM31

Asian-style rice with eggs and vegetables

4.3 (97 ocen)

Składniki

  • 20 g light sesame oil
    lub 20 g peanut oil
  • 100 g onions, cut in halves
  • 150 g carrots, cut in large pieces (4 cm)
  • 150 g bacon cubes
  • 30 g soy sauce
  • 2 tsp sugar
  • 1 stock cube (for 0.5 l) (opcjonalnie)
    lub 1 heaped tsp stock paste, homemade (opcjonalnie)
  • 350 g white short-grain rice (18-20 minutes cooking time)
    lub 350 g white long-grain rice (18-20 minutes cooking time)
  • 1200 g water
  • 400 g mixed vegetables (e.g. broccoli in small florets, frozen green peas, cauliflower in small florets, green beans cut in pieces, courgettes cut in pieces)
  • 4 eggs

Wartości odżywcze
na 1 portions
Kalorie
1748 kJ / 418 kcal
Białko
16 g
Węglowodany
54 g
Tłuszcz
15 g
Błonnik
4.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy