Urządzenia i Akcesoria
Asian-style rice with eggs and vegetables
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
20 g peanut oillight sesame oil20 g
-
onions cut in halves100 g
-
carrots cut in large pieces (4 cm)150 g
-
bacon cubes150 g
-
soy sauce30 g
-
sugar2 tsp
-
1 heaped tsp stock paste, homemadestock cube (for 0.5 l) (opcjonalnie)1
-
350 g white long-grain rice, (18-20 minutes cooking time)white short-grain rice (18-20 minutes cooking time)350 g
-
water1200 g
-
mixed vegetables (e.g. broccoli in small florets, frozen green peas, cauliflower in small florets, green beans cut in pieces, courgettes cut in pieces)400 g
-
eggs4
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
16 g
Kalorie
1748 kJ /
418 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
4.4 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta in tomato sauce with chorizo
25 min
Tofu stew
30 min
Chilli con carne
40 min
Pizza dough
1 godz.
Pasta salad with trout and vegetables
45 min
Stuffed vegetables
1 godz. 20 min
Fruit Ice Cream
5 min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Frozen fruit sorbet
5 min
Meatballs with tomato sauce
45 min
Chocolate cake
45 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min