Urządzenia i Akcesoria
Lemon Garlic Chicken
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
rice, white, type basmati225 g
-
garlic cloves3
-
onions cut into pieces115 g
-
extra virgin olive oil divided60 g
-
cayenne pepper, dried, flake (opcjonalnie) to taste¼ - ½ tsp
-
lemon plus extra, halved and sliced, to garnish1
-
chicken thigh, skinless, boneless cut in half570 g
-
bay leaf, dried3
-
chicken stock450 g
-
salt1 tsp
-
black pepper, ground to taste¼ tsp
-
white pepper, ground (opcjonalnie) to taste¼ tsp
-
green pea, fresh115 g
-
asparagus cut into pieces (5 cm)170 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1029.5 mg
Białko
30.4 g
Kalorie
2549.1 kJ /
609.3 kcal
Tłuszcz
28.3 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Step into Spring CA
10 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Tomato and mushroom spaghetti
30 min
Mushroom Fettuccini
40 min
"Marry Me" Chicken Pasta
30 min
Soy Chicken with Bok Choy
40 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 min
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40 min
Creamy spinach salmon with couscous
20 min
Macaroni carbonara
30 min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 min
Sweet and sour chicken with rice
45 min