Urządzenia i Akcesoria
Cucumber soup with prawn skewers
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
olive oil40 g
-
lemon juice2 tbsp
-
salt½ tsp
-
raw prawns, peeled and deveined24
-
onions cut in halves80 g
-
garlic cloves2
-
salad cucumbers preferably unpeeled, cut in pieces500 g
-
lemon sliced, each slice quartered1
-
water500 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
milk200 g
-
flour40 g
-
fresh dill (opcjonalnie) chopped2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12 g
Kalorie
733 kJ /
175 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1 godz.
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40 min
Cocoa Nib Chocolate Milk (Metric)
10 min
Beef Wellington (Ben) Metric
10 godz. 10 min
Tofu stew
30 min
Green Bean Casserole
1 godz. 30 min
Tofu stew
30 min
Gnocchi with Sausages and Steamed Spinach, Apricots with Honey and Walnuts
35 min
Lamb stew
Brak ocen
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1 godz. 5 min
Rocket watercress juice
5 min
Ratatouille
40 min