Wersje kompatybilne
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Velouté, chicken and steamed vegetables
- 80 - 100 g onions, cut in halves
- 1 garlic clove (opcjonalnie)
- 20 g olive oil
- 700 g mixed vegetables (e.g. courgettes, carrots, asparagus, peppers, broccoli), cut in slices (0.5 cm)
- 600 g water
- 2 ½ tsp salt
- 400 g potatoes, cut in slices (0.5 cm)
-
500
g chicken breast fillets, skinless, cut in strips (5 cm x 2 cm)
lub 500 g turkey breast fillets, skinless, cut in strips (5 cm x 2 cm) - 2 tbsp soy sauce
- ½ tsp ground pepper
- ½ tsp sweet paprika (opcjonalnie)
-
20
g butter (opcjonalnie)
lub 1 tbsp cream (opcjonalnie)
Mustard sauce
-
50
g cream cheese
lub 50 g cream, min. 30% fat - 1 tbsp mustard
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 3 - 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 egg yolk (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1745 kJ / 417 kcal
- Białko
- 37 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 6.2 g
Alternatywne przepisy
Stuffed vegetables
1h 20min
Chilli con carne
40min
Three-course meal for two: Vegetable soup, Chicken casserole with rice, Steamed apple
1h 20min
Pasta salad with trout and vegetables
45min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 min
Fruit ice cream
5min
Boiled eggs
20 Min
Chopped vegetable salad
10 min
Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables
45min
Crème caramel (flan)
3 godz.
Frozen fruit sorbet
5min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1h