Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables

Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables

4.3 33 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

Velouté, chicken and steamed vegetables
  • onions cut in halves
    80 - 100 g
  • garlic clove (opcjonalnie)
    1
  • olive oil
    20 g
  • mixed vegetables (e.g. courgettes, carrots, asparagus, peppers, broccoli), cut in slices (0.5 cm)
    700 g
  • water
    600 g
  • salt
    2 ½ tsp
  • potatoes cut in slices (0.5 cm)
    400 g
  • chicken breast fillets, skinless cut in strips (5 cm x 2 cm)
    500 g
    500 g turkey breast fillets, skinless, cut in strips (5 cm x 2 cm)
  • soy sauce
    2 tbsp
  • ground pepper
    ½ tsp
  • sweet paprika (opcjonalnie)
    ½ tsp
  • butter (opcjonalnie)
    20 g
    1 tbsp cream
Mustard sauce
  • cream cheese
    50 g
    50 g cream, min. 30% fat
  • mustard
    1 tbsp
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • fresh parsley leaves only
    3 - 4 sprigs
  • egg yolk (opcjonalnie)
    1

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 37 g
Kalorie 1745 kJ / 417 kcal
Tłuszcz 16 g
Błonnik 6.2 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...