Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle

Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle

3.7 19 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
6 porzioni

Składniki

  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    20 g
  • di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati + 1 rametto intero
    5 g
  • di salvia fresca
    2 g
  • di timo fresco
    2 g
  • di senape
    2 cucchiai
  • spicchi di aglio
    2
  • di coppa di maiale
    800 - 1000 g
  • mele a tocchetti grandi (4 cm)
    2
Composta di cipolle
  • di cipolle rosse di Tropea a fette sottili
    400 g
  • di zucchero di canna
    200 g
  • di aceto balsamico
    80 g
  • di miele
    10 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 505.3 kcal / 2114.5 kJ
Białko 35.6 g
Tłuszcz 20.3 g
Węglowodany 47.5 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 9.5 g
Sód 262.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...