Wersje kompatybilne
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 5 g di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati + 1 rametto intero
- 2 g di salvia fresca
- 2 g di timo fresco
- 2 cucchiai di senape
- 2 spicchi di aglio
- 800 - 1000 g di coppa di maiale
- 2 mele, a tocchetti grandi (4 cm)
Composta di cipolle
- 400 g di cipolle rosse di Tropea a fette sottili
- 200 g di zucchero di canna
- 80 g di aceto balsamico
- 10 g di miele
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2114.5 kJ / 505.3 kcal
- Białko
- 35.6 g
- Węglowodany
- 47.5 g
- Tłuszcz
- 20.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.5 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 262.3 mg
Alternatywne przepisy
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30min
Lasagne di verza
2h 30 min
Salmone marinato
2h 30 min
Filetto di manzo con peperonata
40min
Tagliata di pollo in salsa BBQ
4h
Bratwurst con insalata di patate
35 Min
Uova alla triestina
30min
Crostata di pomodori con pesto
1h 30min
Petto di tacchino ripieno con salsa all'uva
1h
Pici all'etrusca
1h 45min
Polpettone del Ringraziamento
1h 30min
Polpette in bianco con purè di castagne
1h 20 min