Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 - 600 g di patate a pasta farinosa sbucciate e senza le estremità (vedere consigli)
- 120 g di cipolla a metà
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 4 - 5 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 6 uova
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1239.6 kJ / 296.3 kcal
- Białko
- 8.1 g
- Węglowodany
- 18.4 g
- Tłuszcz
- 21.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.8 g
- Błonnik
- 2.4 g
- Sód
- 317.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gattò di patate (TM6)
1 Std. 30 Min
Brioches con il tuppo
3h
Bimby® è casa: Insalata di riso
1 godz. 15 min
Quark
15h 20min
Panini di verdure
1 godz.
Agnello alla marocchina con cous cous al limone
4 Std.
Liquore di caramello e nocciole
20 min
Entrecote con risotto ai funghi
40 min
Cioccolatini al caramello salato (TM6)
3h
Impasto per pane veloce
45 min
Pesto di melanzane
10min
Polpettone ai funghi con crema di cipolle
1 godz.