Carpaccio di barbabietola, zucchine e mozzarella

Carpaccio di barbabietola, zucchine e mozzarella

5.0 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 porzioni

Składniki

  • 300 g di barbabietole piccole, sbucciate (vedere consigli)
  • 250 g di zucchine a pezzi (5 cm di lunghezza)
  • 250 g di mozzarella ben sgocciolata
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • basilico fresco q.b.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 40 mg
Białko 3.9 g
Kalorie 284 kJ / 67.9 kcal
Tłuszcz 5.1 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Węglowodany 1.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...