Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di zucchina, senza le estremità
- 50 g di carota, senza le estremità e pelata
- 40 g di cipolla
- 5 g di aneto fresco, le foglioline lavate
- 5 g di foglie di basilico fresche, lavate
- 100 g di formaggio fresco spalmabile
- 3 uova
- 10 g di sale
- 5 g di pepe nero macinato
- 50 g di fiocchi di avena
- 200 g di tonno in scatola, ben sgocciolato
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- rucola, a piacere
- pomodorini ciliegia, in quarti, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1305.5 kJ / 312 kcal
- Białko
- 22.6 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.3 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Sód
- 1527.1 mg
Alternatywne przepisy
Focaccia di patate in padella
1h
Frittatine monoporzioni
35 min
Taralli alle cipolle
3u. 30min
Torta cioccolato e arancia al Varoma
2h
Tortilla di patate al vapore
45 min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30min
Polpette alla rucola
40 min
Bratwurst con insalata di patate
35 min
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1h
Bruschetta salsiccia e Gorgonzola
20min
Crostata di pomodori con pesto
1h 30min
Crostata al cioccolato e lamponi
2h