Insalata di cetriolo alla tailandese (TM6)

Insalata di cetriolo alla tailandese (TM6)

5.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 porzioni

Składniki

  • di cipolla rossa a metà in senso verticale
    100 g
  • cetrioli (circa 400 g ciascuno) non sbucciati, privati delle estremità e divisi a metà nel senso della lunghezza
    2
  • di arachidi tostate salate
    50 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di succo di lime, spremuto fresco
    40 g
  • di salsa di pesce
    20 g
  • di zucchero
    20 g
  • di olio di semi di girasole
    30 g
  • peperoncino piccante fresco privato dei semi, tagliato a fette sottili (2 mm)
    1
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di coriandolo fresco
    10 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 137.6 kcal / 575.8 kJ
Białko 3.6 g
Tłuszcz 9.6 g
Węglowodany 12.3 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 1.2 g
Sód 424.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...