Salsa cremosa alle cipolle (vegan)

Salsa cremosa alle cipolle (vegan)

3.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
6 porzioni

Składniki

  • 100 g di anacardi non salati, sgusciati
Cipolle insaporite
  • 20 g olio extravergine di oliva
    20 g di olio di oliva
  • 400 - 500 g di cipolle dorate a fette (1 cm)
    400 - 500 g di cipolle rosse, a fette (1 cm)
  • 30 g di acqua
  • 2 pizzichi di sale
Terminare la preparazione
  • 450 g di fagioli cannellini in scatola scolati e sciacquati
  • 120 g di acqua
  • 30 g di succo di limone, spremuto fresco
  • 30 g di aceto di mele (opcjonalnie)
  • ½ - 1 cucchiaino di paprika dolce
  • ½ cucchiaino di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 759.8 mg
Białko 7.8 g
Kalorie 863.7 kJ / 206.5 kcal
Tłuszcz 11.5 g
Błonnik 4.9 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Węglowodany 19.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...