Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di anacardi non salati, sgusciati
Cipolle insaporite
-
20
g di olio extravergine di oliva
lub 20 g di olio di oliva -
400 - 500
g di cipolle dorate a fette (1 cm)
lub 400 - 500 g di cipolle rosse a fette (1 cm) - 30 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
Terminare la preparazione
- 450 g di fagioli cannellini in scatola, scolati e sciacquati
- 120 g di acqua
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 30 g di aceto di mele (opcjonalnie)
- ½ - 1 cucchiaino di paprika dolce
- ½ cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 863.7 kJ / 206.5 kcal
- Białko
- 7.8 g
- Węglowodany
- 19.2 g
- Tłuszcz
- 11.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 4.9 g
- Sód
- 759.8 mg
Alternatywne przepisy
Purè di patate (TM6)
1h
Zuppa cremosa di zucca e salvia
40 min
Crema di zucca e carote, polpette di vitello e contorno di topinambur
1h
Mousse al cioccolato con le pere
3h
Risotto zafferano e speck
35 min
Crema ai funghi e semi di girasole
30 min
Risotto ai frutti di mare (senza lattosio)
35 min
Bigoli con ragù di anatra
2h
Gnocchi di polenta con ragù di verdure
1h
Impasto per pizza di Kamut®
2h
Impasto per pizza integrale
2h
Pizza con salame piccante TM6
3h 30min