Pain à l'ail, au cheddar et au chorizo

Pain à l'ail, au cheddar et au chorizo

3.8 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 parts

Składniki

  • de cheddar en morceaux (3 cm)
    100 g
  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    320 g
  • de sucre en poudre
    15 g
  • de sel
    1 ½ c. à café
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    15 g
  • de lait
    170 g
  • de fromage frais
    40 g
  • de beurre en morceaux
    125 g
  • œuf
    2
  • d'eau
    1000 g
  • de gousses d'ail coupées en deux ou trois
    130 g
  • d'huile d'olive
    100 g
  • de persil frais, équeuté
    5 g
  • de poivre moulu
    1 c. à café
  • de chorizo (16-32 fines tranches)
    80 - 100 g
    80 - 100 g de saucisson, piquant, de type pepperoni

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 1144.6 kcal / 4788.8 kJ
Białko 30 g
Tłuszcz 78.6 g
Węglowodany 81.1 g
Błonnik 4.1 g
Tłuszcz nasycony 33.4 g
Sód 1466.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...