Côtelettes d'agneau à la crème

Côtelettes d'agneau à la crème

3.4 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
4 portions

Składniki

La marinade
  • gousses d'ail
    3
  • de paprika fumé, moulu
    1 c. à café
  • de poivre noir en grains
    5
  • de sel
    1 c. à café
  • de persil frais, équeutés
    4 brins
  • de vinaigre de vin
    100 g
    100 g de vinaigre de miel
  • d'eau
    50 g
Les côtelettes d'agneau
  • de côtelettes d'agneau
    800 g
  • de farine de blé
    100 g
  • d'huile d'olive
    70 g
  • de maïs grillés
    150 - 200 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    150 - 200 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 738.7 kcal / 3090.5 kJ
Białko 22.1 g
Tłuszcz 64 g
Węglowodany 17.3 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 25.8 g
Sód 473.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...