Côtelettes d'agneau à la crème

Côtelettes d'agneau à la crème

3.4 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
4 portions

Składniki

La marinade
  • 3 gousses d'ail
  • 1 c. à café de paprika fumé, moulu
  • 5 de poivre noir en grains
  • 1 c. à café de sel
  • 4 brins de persil frais, équeutés
  • 100 g de vinaigre de vin
    100 g de vinaigre de miel
  • 50 g d'eau
Les côtelettes d'agneau
  • 800 g de côtelettes d'agneau
  • 100 g de farine de blé
  • 70 g d'huile d'olive
  • 150 - 200 g de maïs grillés
  • 150 - 200 g de crème liquide 30-40% m.g.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 473.3 mg
Białko 22.1 g
Kalorie 3090.5 kJ / 738.7 kcal
Tłuszcz 64 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 25.8 g
Węglowodany 17.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...