Urządzenia i Akcesoria
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 24 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Gin and finger lime granita
-
caster sugar60 g
-
water60 g
-
gin40 g
-
tonic water200 g
-
finger limes pearls only, plus extra to serve1 - 2
Lime panna cotta
-
titanium strength gelatine leaves3
-
caster sugar to taste150 g
-
limes zested, no white pith2
-
pouring (whipping) cream300 g
-
buttermilk300 g
Lime syrup
-
lime juice40 g
-
caster sugar120 g
-
water20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
123.1 mg
Białko
4.3 g
Kalorie
1875.1 kJ /
448.2 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
11.8 g
Węglowodany
64.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fruit coulis
10 min
Panna cotta
6 godz. 15 min
Pineapple and orange glazed ham (MEATER+®)
2 godz.
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Mixed berry pavlova stack
5 godz. 30 min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50 min
Sable choux with lime ganache
26 godz.
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 godz. 25 min
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1 godz. 20 min
Poached salmon and beetroot blinis
45 min
Chicken skewers with peanut satay sauce
2 godz.