Urządzenia i Akcesoria
2 ingredient wholemeal rolls and flatbread (Diabetes)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
8 portions
Składniki
-
wholemeal self-raising flour plus extra to dust300 g
-
natural yoghurt high protein (see Tips)250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
272.5 mg
Białko
6.8 g
Kalorie
757.5 kJ /
181.3 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
28.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon garlic salmon with green bean gremolata
2 godz. 25 min
Sugar-free layered lamingtons
55 min
Pad Thai
1 godz.
Slow Cooked Red Wine Poached Pears
Brak ocen
Chicken and mushroom rice
45 min
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1 godz.
30 second cupcakes
25 min
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
1 godz. 40 min
Broccoli stem falafel
25 godz. 40 min
Pistachio and lemon individual tiramisu
6 godz. 30 min
Christmas Cake (Diabetes)
2 godz. 45 min
Blueberry and lemon curd muffins
50 min