Wersje kompatybilne
2 ingredient wholemeal rolls and flatbread (Diabetes)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g wholemeal self-raising flour, plus extra to dust
- 250 g natural yoghurt, high protein (see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 757.5 kJ / 181.3 kcal
- Białko
- 6.8 g
- Węglowodany
- 28.9 g
- Tłuszcz
- 3.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.8 g
- Błonnik
- 4.3 g
- Sód
- 272.5 mg
Alternatywne przepisy
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1h 30 min
Chinese-style chicken
25min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 Min
Indonesian white spice paste
35 Min
Egg Salad Sandwiches
25min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 Min
Potato Cup Frittata
1 Std.
Gwinganna mushroom and vegetable crêpes
45 Min
Warm satay bowl
1 godz. 10 min
Bounty slice (Noni Jenkins)
1h 30 min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35 Min
Spinach & mushroom quiche (Noni Jenkins)
50 min