Urządzenia i Akcesoria
2 ingredient wholemeal rolls and flatbread (Diabetes)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
8 portions
Składniki
-
wholemeal self-raising flour plus extra to dust300 g
-
natural yoghurt high protein (see Tips)250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
272.5 mg
Białko
6.8 g
Kalorie
757.5 kJ /
181.3 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
28.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Date and nut balls
20 min
Moroccan lamb with couscous
1 godz. 50 min
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
Brak ocen
Chinese egg noodles
1 godz.
Flour Tortilla
1 godz.
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 min
Indonesian white spice paste
35 min
Apple and whole banana loaf
1 godz. 10 min
Best lemon drizzle cake
35 min
Tuna sushi rolls
1 godz. 25 min
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5 min
Mango sago pudding
35 min