Pho espress con daikon en espiral

Pho espress con daikon en espiral

5.0 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 porciones

Składniki

  • 1000 g de daikon con los extremos recortados. Recórtelos, si es
    necesario, para que encajen en el alimentador
  • 1 cubo de caldo de res (para 0,5 l.)
  • 1 cdita de sal
  • 1300 g de agua
  • 2 piezas de anís estrellado
  • 3 g de rama de canela
  • 20 g de jengibre en rebanadas
  • 300 g de filete de res en rebanadas finas (aprox. 1-2 mm)
  • 10 g de salsa de pescado
  • 10 g de cilantro picado fino (1-2 mm)
  • 10 g de cebolla cambray picada fino (1-2 mm)
  • ½ cdita de pimienta negra recién molida
  • 1 limón verde
  • 100 g de germen de soya fresco
  • chile, fresco en rebanadas finas (1-2 mm)
  • 2 cditas de pasta de chile coreano (opcjonalnie)
  • 4 cditas de salsa Hoisin (opcjonalnie)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 porciones

Sód 5955.2 mg
Białko 73.9 g
Kalorie 4052.5 kJ / 968.6 kcal
Tłuszcz 47.3 g
Błonnik 26.5 g
Tłuszcz nasycony 17.8 g
Węglowodany 70.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...