Urządzenia i Akcesoria
Salsa azteca
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 porciones
Składniki
-
450 g de tomate verde
-
1000 g de agua
-
150 g de cebolla
-
4 dientes de ajo, pelados y tatemados
-
300 g de jitomate
-
30 g de chile chipotle adobado
-
sal al gusto
-
10 g de cilantro fresco lavado y desinfectado
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 porciones
Sód
422.9 mg
Białko
11.1 g
Kalorie
1305.3 kJ /
312 kcal
Tłuszcz
7.1 g
Błonnik
19.5 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
62.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
BLACK DIAMOND CLUB III
30 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Chorizo de champiñones
20 min
Marlin en escabeche estilo Sinaloa
20 min
Frijoles puercos a mi manera
25 min
Barbacoa de res estilo Jalisco en cocción lenta TM6
4 godz. 30 min
Machaca de camarón (Black Diamond)
30 min
Entomatadas de pollo
40 min
Salpicón de res
1 godz.
Caldo de queso
40 min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1 godz. 30 min
Tostadas de rajas con pollo
40 min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Papitas negras
55 min