
Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
courgette ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit in the feeder500 - 600 g
-
vegetable oil40 g
-
garlic clove1
-
raw, medium-sized prawns, peeled, deveined250 g
-
garlic cloves2
-
spring onion cut in pieces50 g
-
dried chilli flakes to taste2 - 3 pinches
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
ponzu dressing40 g
-
fine sea salt to taste2 - 3 pinches
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
-
brown sugar1 tsp
-
sesame seeds, white for sprinkling
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
169.6 kcal /
709.5 kJ
Białko
10.7 g
Tłuszcz
10.7 g
Węglowodany
8.4 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Sód
652.4 mg