Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
courgette ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit in the feeder500 - 600 g
-
vegetable oil40 g
-
garlic clove1
-
raw, medium-sized prawns, peeled, deveined250 g
-
garlic cloves2
-
spring onion cut in pieces50 g
-
dried chilli flakes to taste2 - 3 pinches
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
ponzu dressing40 g
-
fine sea salt to taste2 - 3 pinches
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
-
brown sugar1 tsp
-
sesame seeds, white for sprinkling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
652.4 mg
Białko
10.7 g
Kalorie
709.5 kJ /
169.6 kcal
Tłuszcz
10.7 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
8.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Allergen-friendly Vegetable Stock Paste
50 min
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
25 min
Spiralized Vegetable Tarte Flambée with Halloumi
1 godz. 10 min
Buddha Bowl with Chicken
1 godz.
Courgette and Lemon Sorbet
8 godz. 5 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Mediterranean Green Goddess Salad
40 min
Spiced Lamb Roast
29 godz. 50 min
Sumac-spiced Houmous
5 min
Aubergine and Lentil Salad
40 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Roast Chicken with Vegetables
1 godz. 10 min