Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
courgette ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit in the feeder500 - 600 g
-
vegetable oil40 g
-
garlic clove1
-
raw, medium-sized prawns, peeled, deveined250 g
-
garlic cloves2
-
spring onion cut in pieces50 g
-
dried chilli flakes to taste2 - 3 pinches
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
ponzu dressing40 g
-
fine sea salt to taste2 - 3 pinches
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
-
brown sugar1 tsp
-
sesame seeds, white for sprinkling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
652.4 mg
Białko
10.7 g
Kalorie
709.5 kJ /
169.6 kcal
Tłuszcz
10.7 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
8.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced Lamb Roast
29 Std. 50 Min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 Min
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
30 Min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1 Std.
Spiralized Butternut Squash with Italian Sausage, Gorgonzola and Walnuts
25 Min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM5)
40 Min
Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée
10 Std. 30 Min
Traditional Irish Stew
4 Std. 30 Min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 Min
Rosemary and Sea Salt Bread
1 Std. 55 Min
Broccoli and Apple Salad
5 Min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 Min