Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
courgette ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit in the feeder500 - 600 g
-
vegetable oil40 g
-
garlic clove1
-
raw, medium-sized prawns, peeled, deveined250 g
-
garlic cloves2
-
spring onion cut in pieces50 g
-
dried chilli flakes to taste2 - 3 pinches
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
ponzu dressing40 g
-
fine sea salt to taste2 - 3 pinches
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
-
brown sugar1 tsp
-
sesame seeds, white for sprinkling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
652.4 mg
Białko
10.7 g
Kalorie
709.5 kJ /
169.6 kcal
Tłuszcz
10.7 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
8.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5 min
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1 godz.
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 min
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15 min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15 min
Courgetti Carbonara
40 min
Grated Carrot Salad
10 min
Sautéed Onions (300 g)
20 min
Frozen Fruit Sorbet
5 min
Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry
45 min
Chicken Meatballs in Marinara Sauce
30 godz.