
Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Vegetable Tarte Flambée with Halloumi
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
plain flour plus extra for dusting220 g
-
water125 g
-
fine sea salt½ tsp
-
caster sugar1 pinch
-
olive oil35 g
-
sweet potato peeled, ends trimmed, trimmed if100 g
necessary to fit blade width (see tips) -
courgette ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width (see tips)150 g
-
carrots ends trimmed, cut in segments no longer than pusher (see tips)100 g
-
beetroot ends trimmed, trimmed in a circular shape to fit blade width (see tips)100 g
-
garlic cloves2
-
red pepper sliced (5 mm)150 g
-
crème fraîche150 g
-
halloumi cheese150 g
-
walnut halves roughly chopped50 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
593.3 kcal /
2482.3 kJ
Białko
15.6 g
Tłuszcz
33 g
Węglowodany
60.1 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Sód
711 mg