Spiralized Vegetable Tarte Flambée with Halloumi

Spiralized Vegetable Tarte Flambée with Halloumi

5.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • plain flour plus extra for dusting
    220 g
  • water
    125 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • caster sugar
    1 pinch
  • olive oil
    35 g
  • sweet potato peeled, ends trimmed, trimmed if
    necessary to fit blade width (see tips)
    100 g
  • courgette ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width (see tips)
    150 g
  • carrots ends trimmed, cut in segments no longer than pusher (see tips)
    100 g
  • beetroot ends trimmed, trimmed in a circular shape to fit blade width (see tips)
    100 g
  • garlic cloves
    2
  • red pepper sliced (5 mm)
    150 g
  • crème fraîche
    150 g
  • halloumi cheese
    150 g
    feta cheese
  • walnut halves roughly chopped
    50 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 711 mg
Białko 15.6 g
Kalorie 2482.3 kJ / 593.3 kcal
Tłuszcz 33 g
Błonnik 5.7 g
Tłuszcz nasycony 12 g
Węglowodany 60.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...