Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Vegetable Tarte Flambée with Halloumi
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
plain flour plus extra for dusting220 g
-
water125 g
-
fine sea salt½ tsp
-
caster sugar1 pinch
-
olive oil35 g
-
sweet potato peeled, ends trimmed, trimmed if100 g
necessary to fit blade width (see tips) -
courgette ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width (see tips)150 g
-
carrots ends trimmed, cut in segments no longer than pusher (see tips)100 g
-
beetroot ends trimmed, trimmed in a circular shape to fit blade width (see tips)100 g
-
garlic cloves2
-
red pepper sliced (5 mm)150 g
-
crème fraîche150 g
-
feta cheesehalloumi cheese150 g
-
walnut halves roughly chopped50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
711 mg
Białko
15.6 g
Kalorie
2482.3 kJ /
593.3 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
60.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Allergen-friendly Vegetable Stock Paste
50 min
Banana, Chocolate Chip And Cashew Nut Ice Cream
5 min
Spiralized Tortilla
35 min
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
25 min
Grenadine
45 min
Hash Browns with Scrambled Tofu
25 min
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney) Metric
2 godz. 10 min
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
30 min
Sumac-spiced Houmous
5 min
Bannock Bread
45 min
Mixed Mushroom Sauté
30 min
Caprese Omelette
30 min