
Urządzenia i Akcesoria
Lemon Garlic White Rice
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
long-grain white rice (see Tip)10 oz
-
lemon plus extra, cut into wedges, to garnish1
-
garlic cloves3
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
dried parsley½ tsp
-
dried rosemary½ tsp
-
dried thyme½ tsp
-
vegetable stock20 oz
-
olive oil1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces1 oz
-
fresh parsley to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
269 kcal /
1125.5 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
1.7 g
Węglowodany
56.7 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Sód
590.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55 min
Loaded Potato Soup
30 min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5 godz. 5 min
Philly Cheesesteak
50 min
Southern Potato Salad
1 godz. 15 min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 godz. 20 min
Meat Sauce
1 godz. 45 min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1 godz. 5 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min
Ground Beef Taco Filling
25 min