Urządzenia i Akcesoria
Lemon Garlic White Rice
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
long-grain white rice (see Tip)10 oz
-
lemon plus extra, cut into wedges, to garnish1
-
garlic cloves3
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
dried parsley½ tsp
-
dried rosemary½ tsp
-
dried thyme½ tsp
-
vegetable stock20 oz
-
olive oil1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces1 oz
-
fresh parsley to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
590.6 mg
Białko
5 g
Kalorie
1125.5 kJ /
269 kcal
Tłuszcz
1.7 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
56.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1 godz.
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40 min
Swedish Meatballs with Gravy
30 min
Spiralized Scalloped Potatoes
1 godz. 30 min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5 godz. 20 min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1 godz. 30 min
Slow Cooked Beets
40 min
Peeler Mashed Potatoes
35 min
Chicken, Broccoli, and Cheddar Rice
50 min
Whole Chicken with Ratatouille
1 godz.
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.