Urządzenia i Akcesoria
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
zucchini ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width21 oz
-
salt divided2 tsp
-
chicken tenders cut into pieces (2 in.)21 oz
-
ground black pepper divided1 tsp
-
all-purpose flour1 oz
-
fresh parsley5 sprigs
-
Parmesan cheese in pieces2 oz
-
garlic cloves2
-
leeks3 ½ oz
-
olive oil1 oz
-
lemon1
-
chicken stock5 oz
-
heavy cream10 ½ oz
-
paprika½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1237.6 mg
Białko
44.2 g
Kalorie
2690.1 kJ /
643 kcal
Tłuszcz
42.8 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
21.5 g
Węglowodany
20.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Polvorones - Wedding Cookies
1 godz. 30 min
Chicken, Broccoli, and Cheddar Rice
50 min
Spiralized Scalloped Potatoes
1 godz. 30 min
Cali Burger with Avocado Ranch
50 min
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40 min
Spiralized Korean Cucumber Salad
25 min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2 godz. 10 min
Beer Pickles
24 godz. 20 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Southern Potato Salad
1 godz. 15 min
Mushroom Risotto (TM6)
40 min
Easy Beefy Mac and Cheese
20 min