Urządzenia i Akcesoria
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
zucchini ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width21 oz
-
salt divided2 tsp
-
chicken tenders cut into pieces (2 in.)21 oz
-
ground black pepper divided1 tsp
-
all-purpose flour1 oz
-
fresh parsley5 sprigs
-
Parmesan cheese in pieces2 oz
-
garlic cloves2
-
leeks3 ½ oz
-
olive oil1 oz
-
lemon1
-
chicken stock5 oz
-
heavy cream10 ½ oz
-
paprika½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1237.6 mg
Białko
44.2 g
Kalorie
2690.1 kJ /
643 kcal
Tłuszcz
42.8 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
21.5 g
Węglowodany
20.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Slow Cooked White Chicken Chili
2 godz. 10 min
Gut Immunity Shot
5 min
Loaded Potato Soup
30 min
Marry Me Chicken
40 min
All-in-one Creamy Vegetable Pasta (Diabetes)
40 min
Chicken, Broccoli, and Cheddar Rice
50 min
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 min
Winter Citrus and Beet Salad
20 min
Broccoli Stem Slaw
15 min
Peach Glazed Ham
1 godz. 15 min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45 min
Chicken Salad Sandwich
15 min