Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 21 oz zucchini, ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width
- 2 tsp salt, divided
- 21 oz chicken tenders, cut into pieces (2 in.)
- 1 tsp ground black pepper, divided
- 1 oz all-purpose flour
- 5 sprigs fresh parsley
- 2 oz Parmesan cheese, in pieces
- 2 garlic cloves
- 3 ½ oz leeks
- 1 oz olive oil
- 1 lemon
- 5 oz chicken stock
- 10 ½ oz heavy cream
- ½ tsp paprika
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2690.1 kJ / 643 kcal
- Białko
- 44.2 g
- Węglowodany
- 20.2 g
- Tłuszcz
- 42.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 21.5 g
- Błonnik
- 3.1 g
- Sód
- 1237.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Beef Stroganoff
40 Min
Turkey Bolognese Sauce
50 min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 min
Beef Tostadas
1h 10min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2 Std. 10 Min
Muffin Pan Lasagnas
1 godz.
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55 min
Buffalo Burger with Bourbon Glazed Onions
1h 10min
Chicken Mole Verde
1h 5min
Pozole Verde
2 Std.
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min