
Urządzenia i Akcesoria
Lasagneruller med spinat
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portioner
Składniki
-
mandler, uden skind60 g
-
parmesanost skåret i stykker60 g
Béchamelsauce
-
smør i stykker80 g
-
mælk1000 g
-
hvedemel80 g
-
salt1 ½ tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
-
muskatnød, stødt½ tsk
Servering
-
lasagneplader (ca. 500 g)16
-
vand
-
salt
-
bacon, i skiver (ca. 200 g)16
-
spinatblade, friske150 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
798 kcal /
3340 kJ
Białko
28 g
Tłuszcz
39 g
Węglowodany
85 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Sód
1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Klassikere
5 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
50 min
50 min
Brak ocen
Brak ocen
25 godz. 30 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen