Urządzenia i Akcesoria
Cannellini bønne salat
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portioner
Składniki
-
cherrytomat halveret300 g
-
rucola150 g
-
avokado i tern (1-2 cm)2
-
rød peberfrugt i tern (1-2 cm)1
-
rødløg halveret100 g
-
persille, frisk
-
olivenolie60 g
-
rødvinseddike50 g
-
salt1 tsk
-
sort peber, friskkværnet½ tsk
-
pinjekerner, ristede20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
699 mg
Białko
14 g
Kalorie
2116 kJ /
506 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
18 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fyldige salater
6 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Svampebolognese med courgette-nudler
Brak ocen
Græskartærte
Brak ocen
Tortilla med courgette og falafler
25 godz. 30 min
Valnøddefrikadeller med salsa og majs
Brak ocen
Spicy aubergine med bulgur
Brak ocen
Grøntsagskarry med blomkålcouscous
Brak ocen
Linse- og kikærteburger med tahindressing
Brak ocen
Bagt mac and cheese med grøntsager
Brak ocen
Galette med ost og tofudressing
Brak ocen
Quesadillas med chilichutney
Brak ocen
Salat med sobanudler og tofu
Brak ocen
Nachos med bønnehummus og cashewcreme
Brak ocen