Cannellini bønne salat

Cannellini bønne salat

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portioner

Składniki

  • cherrytomat halveret
    300 g
  • rucola
    150 g
  • avokado i tern (1-2 cm)
    2
  • rød peberfrugt i tern (1-2 cm)
    1
  • rødløg halveret
    100 g
  • persille, frisk
  • olivenolie
    60 g
  • rødvinseddike
    50 g
  • salt
    1 tsk
  • sort peber, friskkværnet
    ½ tsk
  • pinjekerner, ristede
    20 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 699 mg
Białko 14 g
Kalorie 2116 kJ / 506 kcal
Tłuszcz 34 g
Błonnik 18 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Węglowodany 42 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie